Catalunya supera Alemanya (17-18) i assoleix la novena posició a l’Europeu

0
608

La selecció catalana de korfbal es va imposar a Alemanya aquest dissabte al vespre per 17 a 18, en un duel molt igualat entre dos conjunts que van quedar eliminats massa d’hora de la lluita pel Top 8.

Am una gran pressió a l’esquena després de la dolorosa derrota contra la República Txeca, els jugadors i jugadores catalans van tirar endavant un partit que va començar a favor del conjunt alemany, que va sortir a la pista molt fort amb un primer parcial de 4 a 1 als primers deu minuts.

Els nois i noies de Rosendo García es van sobreposar a uns primers minuts incerts, però ben aviat van agafar una renda d’entre un i quatre punts que van saber administrar fins el final.

Amb la victòria final per 17 a 18, Catalunya va aconseguir la novena posició a l’Europeu de korfbal de Portugal i, alhora, el dret a competir al Mundial de Bèlgica de 2015.

Més d’una vintena de supporters catalans es van acostar al Pavelló Municipal de Maia per animar els jugadors/es i cos tècnic en l’últim partit català de la competició.

Per la selecció catalana van anotar: Javi Navarro (4), Jessica Lechuga (2), Xavi Vidal (2), Guillem Devant (1), Míriam Gonzalez (2), Jose Álvarez (3), Berta Alomà (1), Jose Luis Jurado (3).