El Club Korfbal Castellbisbal encaixa la seva 1ª derrota en lliga

1
1232

ckcEn el partit que enfrontava dissabte passat als primers classificats de la lliga nacional de korfbal, el CK Castellbisbal es va veure superat (16-18) per un molt més encertat i efectiu Korfbal Vallparadís en els moments decisius del partit.

En una 1ª part molt igualada, on a cada cistella rival li responia una de local, ja es pogué endevinar que el guanyador del partit seria aquell que millor aprofités les errades del rival. Aquest fet beneficià al nombrós públic assistent a l’Illa Esportiva de Castellbisbal, en tant que van poder gaudir d’un entretingut i vibrant partit entre dos molt bons equips de korfbal.

Tanta era la igualtat, que la petita renda de 2 punts a favor amb la que el Vallparadís s’anà a la mitja part fou la petita escletxa que els permeté anar per sobre en el marcador durant tota la 2ª part, malgrat la constant pressió a la que els hi sotmetia el Castellbisbal, que mai permeté que el partit es trenqués definitivament. Aquest esforç es veié recompensat a falta de 5 minuts per a la fi del partit, on el locals tingueren la possibilitat d’empatar, però l’efectivitat no era un dels punts forts del nostres en aquesta jornada. I va ser així com el terrassencs tornaren a agafar una nova renda de punts que fou a les postres el resultat final en un vibrant i lluitadíssim partit de la jornada.

Per la seva banda, l’equip de 2ª divisió s’enfrontà també al Vallparadís “B” en el partit jugat just abans a les 17:45h, i en el que els nostres pogueren redreçar en part en mal joc mostrat la setmana passada a Sta. Cristina d’Aro. Tot i la derrota per 12-14, l’evolució dins el partit fou clarament de menys a més, i és per això que cal valorar en positiu l’esforç realitzat pels nostres.

En un inici de partit esfereïdor, on els locals no foren capaços d’anotar fins ben entrat el 1er quart d’hora, la lluita d’aquests acabà convertint-se en una batalla contra si mateixos. Va ser al final de la 1ª part on es veié com els castellbisbalencs començaven a retrobar-se amb el seu joc i confiança, malgrat que això no els hi impedí anar-se’n al descans amb un dolorós 1 a 8 en contra.

Tot canvià a la 2ª part, on començà un nou partit, i a on la igualtat entre tots dos equips demostrà com de perdut havien estat els castellbisbalencs a la 1ª part. Es veié llavors un partit molt diferent, amb cistelles d’un i altre cantó, i on a poc a poc els locals anaven escurçant diferencies en el marcador. La renda de punts era prou important com per a que no incomodés en excés als terrassencs, però sí es veritat que en alguns moments veieren com se’ls hi podia complicar el partit davant la constant i treballada revifalla local.

Tant fou així que el resultat final de 8-14 demostrà com de prop estigueren els locals de remuntar un partit que havien tingut molt coll amunt des de bon començament.

De cara al proper cap se setmana de lliga, els equips del CK Castellbisbal “B” i “A” visitaran diumenge vinent al matí la pista del Montcada (a les 9:00h el 2ª, i a les 10:30h el 1ª), seguits del partit de 3ª divisió a Sant Adrià a les 12h del CK Castellbisbal “C” contra l’UKSA.