Catalunya, sisena del Mundial sub-17

0
981

La selecció catalana sub-17 es va proclamar el sisè millor equip del món en el Mundial sub-17 d’aquest passat cap de setmana a la ciutat holandesa de  Schijndel. L’expedició catalana, que va viatjar juntament amb els joves de la sub-15, van repetir la mateixa posició assolida l’any passat en el Mundial sub-16.

Dissabte, els catalans van acabar últims del seu grup, després de perdre contra Alemanya (7-3) i Holanda (25-3), en dos enfrontaments ben difícils. En els primers encreuaments van perdre contra la selecció RTC South per 9 a 12 i van guanyar a Portugal per un ajustat 6 a 7.

Ja diumenge, l’equip de Xavi Vidal va tornar a guanyar Portugal per 10 a 3, va perdre per 10 a 3 contra la Xina Taipei, va perdre 4 a 16 contra la selecció RTC South i es va acomiadar del torneig guanyant  Hongria per  8 a 11. Els nois i noies van haver de jugar 8 partits en tan sols dos dies, amb el cansament que això comporta. Com era d’esperar, la selecció amfitriona es va adjudicar el torneig després de guanyar Bèlgica per 18 a 16 a la final.