Catalunya es veu superada per la selecció portuguesa (23-16)

0
1052

Es jugarà la classificació als quarts de final amb la República Txeca dimarts a les 14h (15h horari català)

La selecció catalana de korfbal va caure derrotada aquest diumenge al vespre contra la selecció Portugal, amfitriona de l’Europeu de korfbal, per 23-16, una diferència més gran de la prevista inicialment.

Els catalans i catalanes van tenir uns primers minuts de partit molt lluïts, en què van notar fàcilment de la mà de Berta Alomà, Javi Navarro i Jose Álvarez.  L’equip català va agafar una primera avantatge en el marcador que a partir del minut 10 va capgirar el conjunt local, animat en tot moment per un gran nombre de seguidors portuguesos. El joc dinàmic de l’inici va donar lloc a un estancament de l’equip de Rosendo García, que va tenir dificultats per anotar durant alguns minuts de la primera part. Tot i això, va escurçar distàncies i es va plantar 10 a 9 a l’equador del matx.

A la segona meitat el partit es va mantenir igualat fins que, a partir del minut 43, la selecció portuguesa va agafar la iniciativa i va anar fent cada vegada més gran la diferència en el marcador, fins arribar a un resultat desfavorable de 23 a 16 a favor de Portugal.

La selecció catalana tindrà un dia de descans, dilluns, abans del següent i decisiu enfrontament contra la República Txeca (dimarts a les 14h horari local i 15h horari català), que decidirà la classificació per als quarts de final.

Pels catalans van anotar: Javi Navarro (4), Berta Alomà (3), Xavi Vidal (3), Jose Álvarez (3), Olga Gandía (2), Irene Figueroa (1), Jessica Lechuga, Jose Luis Jurado, Mireia Figuera, Míriam González, Oscar Hernández, Guillem Devant.