El Vallparadís venç el Castellbisbal (24-14 ) i aixeca el primer títol de la temporada: la Supercopa

0
2176

El Korfbal Assessoria Vallparadís ha tornat en forma després de les vacances d’estiu. El vigent campió de la lliga i la Copa Catalana s’ha adjudicat aquest dissabte a la tarda a Terrassa el primer títol de la temporada: la Supercopa (24-14), en un partit tranquil on s’han fet evidents els diferents canvis que han patit els dos equips protagonistes. Els més destacables, la incorporació de Teti Campillo a la banqueta castellbisbalenca en substitució de Luis Rosa, però també, les retirades de Xavi Vidal (CKC) i Xavi Blázquez i Manu de Souza (KA Vallparadís).

resized_img_6906 resized_img_6920

L’enfrontament s’ha iniciat amb un petit domini per part del Castellbisbal, però ben aviat la tendència s’ha invertit, tot arribant al descans amb un resultat de 9 a 6 a favor del Vallparadís. A la segona part la diferència entre les dues files s’ha anat fent cada vegada més gran, la qual cosa ha permès fer rotacions de banqueta per part dels dos conjunts. El tècnic terrassenc, Miguel Angel Tobaruela, ha destacat: “Començar guanyant sempre va bé. En aquest tipus de partits hi ha moltes incerteses; hi ha jugadors nous, tots comencem des de zero”. Pel que fa a les novetats de l’equip, Tobaruela és clar: “Hem tingut baixes importants de l’equip potent que teníem l’any passat. Hem hagut d’incorporar nous jugadors intentant que l’equip segueixi sent competitiu. A la banqueta teníem els jugadors joves de la casa. Alguns han entrat a jugar i ho han fet molt bé, amb molta il·lusió. Per tant, intentarem agafar aquesta il·lusió dels joves i les ganes dels més experimentats per continuar amb la inèrcia de competir”.

Per la seva banda, el capità del Castellbisbal, Albert Camprubí, assegurava al finalitzar el partit que “l’equip no marxa satisfet. Ha estat un partit difícil de pretemporada en què hi ha hagut errors. Sabem que és un camí, un procés, anirem millorant durant l’any però, evidentment, és un contratemps”.

Vallparadís i Castellbisbal també van ser els protagonistes de la Supercopa 2015-16, que es va acabar enduent l’equip castellbisbalenc. L’entrega de trofeus ha comptat amb la presència del regidor d’esports de Terrassa, Daniel Nart. resized_img_6993