Catalunya es desfà fàcilment de Hong Kong (29-7) i es classifica per als quarts de final del Mundial

0
1238

La selecció catalana de korfbal ha finalitzat la fase de grups del Mundial de Bèlgica en segona posició del grup C, just per darrere de la Xina Taipei i per davant de Hong Kong i Polònia.

Aquest diumenge a la tarda es va desfer de Hong Kong amb molta facilitat en un partit molt complet en què va deixar el seu rival amb tan sols 7 punts (29 a 7). Els catalans van oferir un gran espectacle ofensiu que, juntament amb una gran superioritat en el rebot, els va permetre desmarcar-se des de bon principi. Podeu tornar a visualitzar el partit en aquest enllaç.

Van anotar per Catalunya: Xavi Vidal (4), Jose Álvarez (4), Olga Ganía (4), Berta Alomà (3), Mireia Figuera (3), Sergi Pau Gabriel (3), Aida Rovira (2), Albert Camprubí (2), Miquel Gil (2), Jessica Lechuga (1), Irene Figueroa (1), Jose Luis Jurado, Míriam González, Javi Navarro, Laia Rosa.

La vista fixada en Bèlgica
Aquest dilluns els catalans tenen un dia descans per refer-se de l’esforç d’aquests tres primers partits. La competició es reprendrà aquest dimarts 3 de novembre, quan la selecció catalana s’enfrontarà amb el temut conjunt de Bèlgica (20h). Els catalans han quedat emparellats en els quarts de final en el grup E, juntament amb Rússia, Xina Taipei i Bèlgica.

Photo by (c) Nathalie Kruidenier