Catalunya acaba 9a al Mundial sub-19 d’Holanda

0
922

Novena posició de Catalunya al Mundial sub-19 d’Holanda. Els catalans van començar el torneig divendres amb tres ensopegades contra Holanda, la selecció holandesa RTC north i Portugal, que van fer impossible la classificació entre les vuit primeres posicions al torneig.

Després de la derrota amb Portugal, Catalunya va perdre dissabte 11-12 contra la Xina. Per Luis Rosa va ser un partit “molt complicat, amb molts nervis. No sabíem com trencar-los i ens va costar moltíssim”. També dissabte, van guanyar sense problemes a Polònia (9-4).IMG-20160327-WA0039 (2)

Ja en l’últim dia de competició, la selecció catalana ha vençut Hongria per 12-13.Tot i que Catalunya anava guanyant 4-7 al descans, la selecció hongaresa ha apretat a la segona part i ha acabat forçant el gol d’or en l’últim minut, un gol d’or que ha acabat guanyant Catalunya gràcies a un llançament anotat per Pol Sánchez. Finalment, els catalans s’han trobat amb un partit més plàcid davant Rússia (10-17), en el que es decidia la 9a-10a posició.

L’entr23enador assegura que “no era el pitjor rival del torneig. Ha estat el partit més seriós que hem fet. Encara que sigui l’últim hem trobat bones combinacions, hem estat més encertats, amb un joc molt dinàmic i hem guanyat sense problemes”. Per això, conclou: “Una novena posició és un resultat baix. Hauríem hagut de quedar més amunt, però va amb el nivell de l’equip, tot i que hem complert els objectius i cal seguir treballant”.

Aquests són els resultats dels partits de Catalunya en aquest Mundial sub-19:

Divendres:

Catalunya 1 – Holanda 28
Catalunya 7 – RTC North 19
Portugal 14 – Catalunya 7

Dissabte:

Catalunya 11 – Xina 12
Catalunya 9 – Polònia 4

Diumenge:

Hongria 12 – Catalunya 13
Rússia 10 – Catalunya 17

24