Arriba la fase final de la Copa Catalana

0
1432

Aquest proper cap de setmana el pavelló municipal de Vacarrisses acollirà la fase final de la Copa Catalana de korfbal 2013-14. Un esdeveniment que per segona vegada es disputarà en format de Final a 4 i amb la nova normativa de l’IKF de canvis lliures.

Dissabte es jugaran les dues semifinals de la Primera Divisió, la primera entre el  Vallparadís i el KCB (18.00h), seguit del partit entre el vigent campió, el Vilanova, i el Castellbisbal (20.00h).

Diumenge arribaran totes les finals. A les 10.00h es disputarà la final Júnior entre el MontserratMiró (Montcada) i el Badalona jr, a les 11.45h la final de la Copa B entre el Vallparadís B i el Lladonosa –classificat per primera vegada– i finalment a les 13.30h arribarà la gran final de la Copa Catalana.

Els trofeus per als equips guanyadors de la Primera, Segona Divisió i categoria Júnior seran només per a fer les fotografies oficials, ja que s’entregarà una rèplica en petit per als guanyadors i segons classificats. El trofeu se l’endurà l’equip que guanyi quatre edicions

Com en d’altres ocasions, l’entrada per assistir a l’esdeveniment tindrà un preu simbòlic d’un euro.

car