Alemanya i Eslovàquia seran els primers rivals de Catalunya al Mundial Sub-19 de Korfbal 2023

0
419

Catalunya jugarà contra Alemanya i Eslovàquia en la fase de grups del proper Mundial Sub-19 de Korfbal que es disputarà del 7 al 9 d’abril a la ciutat belga de Gant.

Actualizació 22/3/2023: Publicats els nous horaris de joc per la baixa de l’equip de Sri Lanka.

Actualizació 28/2/2023: Publicats els horaris de joc de la fase de grups.

Després del sorteig emès ahir al vespre en directe pel canal oficial de la Federació Internacional de Korfbal, aquesta 1a fase del campionat ha quedat definida i els 13 països participants han quedat enquadrats de la manera següent:

Pel que fa a l’equip definitiu que participarà en aquest prestigiós torneig, s’espera que pugui quedar definit un cop finalitzin els diferents entrenaments que s’estan succeint al llarg de la temporada.

ACTUALITZACIÓ 1/3/2023: Publicada la llista de jugadors i jugadores preseleccionats (la llista final estarà formada per un màxim de 14 jugadors/es) 

El primer entrenament va tenir lloc el passat 8 de gener, i el segon ha estat convocat pel proper diumenge 19 de febrer a l’Illa Esportiva de Castellbisbal (10:30 h a 12:30 h aprox.).

D’aquesta manera, els seleccionadors hauran pogut veure i conèixer en persona a tots els possibles jugadors i jugadores, alhora que confeccionar i triar el conjunt més equilibrat possible per tal d’encarar amb prou garanties un torneig tan exigent a nivell físic, tècnic i mental.

L’objectiu de la selecció catalana d’enguany serà igualar o millorar la 7a posició aconseguida al Mundial de l’any passat disputat a Txèquia, el primer disputat després de l’aturada de dos anys per culpa de la pandèmia. Més informació: www.korfbal.cat/sub-19

Aquest torneig es podrà seguir en viu a través dels següents enllaços de la Federació Internacional de Korfbal, així com als nostres perfils de la Federació Catalana de Korfbal.

PERFILS SOCIALS DE LA IKF:

PERFILS SOCIALS DE LA FCK:

Més informació (IKF): www.korfball.sport/?p=27486