2 de 3 pels equips de l’Assessoria Vallparadís

0
827

Tarda de bon korfbal que es va veure al pavelló de Sant Llorenç el passat dissabte. L’equip de primera descansava aquesta jornada però no els equips de segona i tercera categoria. La jornada va començar amb el partit Assessoria Vallparadís C contra Sabadell. Una altre prova de foc davant d’un equip que l’any passat jugava en Segona Divisió. Partit molt igualat en la primera meitat i no va ser a la segona part quan l’equip local va començar a agafar distancia en el marcador. Resultat final de 28-15 per l’Assessoria Vallparadís C i ofereix clarament les seves intencions d’arribar al play-Off pel títol.

Desprès d’una setmana de descans, el Terrassa Korfbal rebia la visita de Lladonosa. Partit difícil pels veterans del korfbal que van aguantar la primera part davant de l’actual campió de la categoria. L’encert anotador per tots dos equips era bastant alt per aquesta divisió. A la represa l’equip Lleidetà va intensificar la seva defensa i el Terrassa Korfbal no va poder aguantar més. A deu minuts pel final la jugadora local Mar Fernández es va lesionar i van haver de jugar amb tres jugadors per no tenir recanvis a la banqueta. S’ha de destacar la esportivitat de Lladonosa traient una jugadora del terreny de joc per igualar les condicions de partit. Resultat merescut pels campions per 9 a 14.

El partit més important de la segona divisió el disputaven l’Assessoria Vallparadís B contra C.E.V.G. Primera vegada que es veien les cares després de la final de l’any passat. Partit emocionant i molt disputat. L’equip de Sergi Romero va sortir molt fort al inici del partit però els de Vilanova no van deixar que l’avantatge superés les dues cistelles. Descans i el partit estava molt igualat. A la segona part va ser una còpia de la primera i fins que no va arribar l’últim minut de partit no es va decidir el partit. Un 16-14 per l’Assessoria Vallparadís que deixa clar que vol revalidar el títol de segona divisió.