El Vallparadís guanya la Copa Catalana i aconsegueix el doblet

0
3338

El Korfbal Assessoria Vallparadís es va proclamar guanyador de la Copa Catalana aquest dissabte al vespre després de guanyar el CK Castellbisbal per 17 a 29. Tot i que la primera part va ser una mica més igualada, a la segona meitat l’equip terrassenc es va desmarcar amb una avantatge que va saber ampliar fins arribar al resultat final. Aquest títol se suma al campionat de la Lliga Nacional que va aconseguir la setmana passada a Terrassa. Amb tot, el KA Vallparadís acaba una gran temporada en què va aconseguir la 5a posició a l’Europa Cup i els títols de Lliga i Copa Catalana.

El tècnic terrassenc, Miguel Angel Tobaruela, destaca: “ Estic molt content pels dos partits, de lliga i copa, ja que va ser una lliga complicada amb 3 voltes. Vam començar a la Supercopa amb pocs entrenaments i mica en mica hem anat de menys a més. Els jugadors s’han anat recuperant i han arribat en un moment de forma una mica superior a la resta i aquests petits detalls al final són els que fan guanyar o perdre”. També recorda que “els títols es juguen en partits puntuals i els jugadors han estat a l’alçada”.

IMG_6747

El partit de la Copa Catalana es va interrompre
momentàniameIMG_6759nt quan faltaven pocs minuts per homenatjar el jugador del Castellbisbal Xavi Vidal, que es retira després d’una gran trajectòria korfbalística. El públic assistent a la Zona Esportiva La Mina de Sant Adrià de Besòs es va posar dret per reconèixer la gran tasca d’aquest esportista i també de l’entrenador del Castellbisbal, Luis Rosa, que també es va acomiadar de la banqueta.

IMG_6793

KCB i SLKC B, campions de la Copa B i C
Per la seva banda, el KC Barcelona B es va imposar al Sant Llorenç KC per 28-21, tot aconseguint  la primera Copa Catalana B de la seva història. Va ser un partit molt vibrant i viscut, que va començar ajustat als primers minuts però que es va anar decantant a favor de l’equip barceloní a partir de l’equador del matx.

IMG_6665IMG_6647

 

 

 

 
A la Tercera Divisió, el Sant Llorenç KC B es va coronar com a campió de la Copa Catalana C després de vèncer el CK Lleida per 18 a 23.

resized_IMG_6474resized_IMG_6458

Trofeus de final de temporada
Després de cada final i al final de la jornada es va aprofitar l’ocasió per tancar la temporada amb l’entrega de trofeus individuals de reconeixement, que van reconèixer la tasca de:

Sergi Campillo i Lorena Sales (millors jugadors de 3a Divisió)
Álex Díaz i Lorena Sales (màxims encistelladors de 3a Divisió)
Pol Sánchez i Sílvia Ferré (millors jugadors de 2a Divisió)
Jordi Giménez i Sílvia Ferré (màxims encistelladors de 2a Divisió)
Sergi Pau Gabriel i Berta Alomà (millors jugadors 1a Divisió)
Javier Navarro i Berta Alomà (màxims encistelladors 1a Divisió)
Joel Rus i Míriam Moraleda (millor progressió)
David Arjona (millor àrbitre)
Jose Luis Jurado (millor entrenador)

CATEGORIES DE PROMOCIÓ

GIRONA

Pol Serrano i Aina Trigueros (millors jugadors aleví)
Víctor Puertas i Aina Mas (millors jugadors infantil)
Carles Piqueras i Berta Martínez (millors jugadors cadet)

BARCELONA I LLEIDA

Biel Mínguez i Agnès Selva (millors jugadors aleví)
Biel Mínguez i Agnès Selva (màxims encistelladors aleví)
Adrià Margaix i Ona Pitarch (millors jugadors infantil)
Adrià Margaix i Paula mínguez (màxims encistelladors infantil)
Pau Segura i Aitana Segura (millors jugadors cadet)
María García i Tomas Buscano (màxims encistelladors cadet)

IMG_6702IMG_6799

L’entrega de trofeus va comptar amb la presència de les següents autoritats: Santi Siquier, Representant Territorial de l’Esport a Barcelona, Juan Carlos Ramos, Regidor Delegat d’Esports de l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, Isabel Marcuello, Regidora-Portaveu de Sant Adrià de Besòs, Joan Belda, Regidor-Portavveu de l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, Rubén Arenas, Regidor-Portaveu de l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, Jacob Serra, gerent de la FCK, Antoni Vélez, vice-President de la FCK , Joan Pérez, Laura Fernández i David Pitarch, vocals de la FCK.