El Vallparadís assoleix una Supercopa ajustada (26-24)

0
1834

L’Assessoria Korfbal Vallparadís ha superat aquest diumenge el primer test de la temporada: La Supercopa, una competició que serveix sempre als seus protagonistes per agafar rodatge de cara a l’inici de la temporada, previst per la setmana que ve.

En un pavelló municipal de Vacarisses gairebé ple, l’equip terrassenc s’ha imposat al CK Castellbisbal per 26-24, en un enfrontament molt més ajustat que en les anteriors edicions. Es tracta de la segona Supercopa seguida per al Vallparadís, després que en l’edició del 2015 aquesta anés a parar a les mans dels castellbisbalencs.

Els primers compassos del matx han estat marcats per una gran igualtat i una baixa anotació, però ben aviat els dos equips s’han adaptat al ritme de joc que demana un partit d’aquestes característiques i l’anotació ha anat augmentant en conseqüència. En l’equador, l’electrònic marcava 9 a 8 a favor del conjunt terrassenc.

A la segona part, el Vallparadís ha encadenat una bona ratxa anotadora i s’ha situat amb una lleugera avantatge que ha defensat fins al final, tot i els intents del Castellbisbal de capgirar el marcador.

La presidenta de la FCK, Kira Menén, ha estat la responsable d’entregar els trofeus d’aquesta Supercopa 2017.

Podeu consultar les imatges de la Supercopa al Flick de la FCK.

El Sant Llorenç celebra els seus 25 anys de vida
El pavelló municipal de Sant Llorenç va acollir dissabte la gran festa de celebració dels 25 anys d’història d’aquest club terrassenc, el més vell del panorama català que segueix en actiu. Durant tot el dia es van anar succeint diferents actes de commemoració entre partits, tornejos i actes festius en general, en un gran clima de celebració. Per molts anys més!