La jornada avançada de Copa Catalana deixa els següents equips classificats: Miró i Castellbisbal

0
922

L’any 2018 s’ha tancat amb la celebració, dissabte a la tarda a l’Illa Esportiva de Castellbisbal,  de tres partits de la primera fase de quarts de final de la Copa Catalana, competició que enguany ha patit una certa reestructuració. A diferència d’anys anteriors, en què les fases prèvies es separaven per categories, en aquesta edició hi ha una sèrie de caps de setmana en què es jugaran els partits de quarts de final, semifinals i finals de les tres categories.

Tot i que estava previst disputar tots els partits de quarts de final el cap de setmana del 19 i 20 de gener, per compromisos d’alguns partits la primera fase d’aquests quarts de final es van jugar anticipadament aquest dissabte 22 de desembre.

Com a conseqüència, en la categoria júnior, el Miró va derrotar el Badalona (17-11) en el partit de quarts de final tot assolint el pas a les semifinals, que disputarà contra el guanyador del partit entre el Vallparadís Jr i el Vacarisses Jr.

A la Copa Catalana A, en l’únic partit de vuitens de final, el Miró A es va imposar al Vacarisses (24-15) i jugarà els quarts de final contra el Vallparadís. Per la seva banda, el Castellbisbal va guanyar el Badalona per 25 a 12 (quarts de final), i ha aconseguit classificar-se per a les semifinals, que jugarà contra el guanyador del partit entre el KC Barcelona i el Platja d’Aro KC.