Resultats de la 2a jornada de play-off de lliga

0
445

Aquest cap de setmana s’han jugat els partits de la segona jornada de play-off de la lliga catalana de korfbal, que han deixat quatre de les sis eliminatòries decidides al segon enfrontament de la sèrie.

És el cas del Vallparadís, que s’ha classificat per a les finals de les tres categories. Aquest cap de setmana va guanyar el Castellbisbal A per 22 a 36, el Sant Llorenç KC B (23-32) i el Vacarisses Júnior (11-33), amb la qual cosa ha aconseguit decantar les tres eliminatòries a favor seu amb dues victòries en dos partits.

També a la categoria júnior, el Platja d’Aro KC Jr es va imposar per 25 a 34 al Korfbal Club Barcelona Jr. en el segon partit de la sèrie i també ha aconseguit a la segona jornada el bitllet per a la final de la lliga júnior.

Les eliminatòries entre el Montcada i el KC Barcelona de la Primera Divisió i entre el Badalona B i el Platja d’Aro KC B s’hauran de decidir al tercer partit de play-off.

Els equips finalistes de les tres categories s’enfrontaran a la gran jornada de Finals Nacionals del proper diumenge 2 de juny a Vacarisses.