Quarts de final de la Copa Catalana, dissabte a Platja d’Aro

0
990

Platja d’Aro acollirà aquest dissabte 19 de gener la segona fase de la Copa Catalana de korfbal. Durant tot el dia, el Palau d’Esports i Congressos del municipi empordanès acollirà tots els partits de quarts de final d’aquesta competició catalana que encara faltaven per disputar, ja que per logística d’alguns clubs, alguns partits de quarts de final es van haver d’avançar al 22 de desembre.

Durant el matí, de 10.000h 14.30h, es jugaran els enfrontaments de quarts de final de la Copa Catalana júnior, amb els partits CK Vallparadís Jr-CK Vacarisses Jr (10.00h), UK Sant Adrià Jr.-Sant Llorenç Kc Jr. (11.45h) i KC Barcelona Jr.-Platja d’Aro Kc Jr. (13.30h). Al migdia (15.00h) el KC Barcelona B i el CK Montcada B es veuran les cares en el partit de quarts de final de la Copa B i a la tarda arribarà el torn de la Copa Catalana A, amb els següents partits:

16.45h: AEE Miró A –  CK Vallparadís A

18.30h: KC Barcelona A – Platja d’Aro KC A

20.15h Sant Llorenç KC A – CK Montcada A

Al finalitzar la jornada coneixerem els equips classificats per a les semifinals de la Copa Catalana, que està previst que es juguin el cap de setmana del 23-24 de febrer a Sant Llorenç (Terrassa).

Aquest és el cartell d’aquesta jornada de quarts de final de la Copa Catalana.

Imatge: Gertrude de Vries