Olga Gandía participarà com a àrbitre en el 1r Campionat d’Europa de Korfbal Platja d’aquest cap de setmana a Holanda

0
5333

Aquest cap de setmana la ciutat holandesa de La Haia acull la primera edició del Campionat d’Europa de Korfbal Platja, organitzat per la Federació Internacional de Korfbal (IKF).

Serà un esdeveniment internacional molt esperat que comptarà, durant aquests dos dies, amb dues competicions paral·leles: el torneig sènior, en el qual participaran 16 equips de 12 països diferents, i el sub-19, que comptarà amb 6 equips.

Presència catalana en l’arbitratge
La catalana Olga Gandía, que ja va ser designada aquest any com a àrbitre internacional del 2017, participarà en el torneig en les tasques d’arbitratge. “És un torneig nou i molt diferent dels altres en què havia anat com a àrbitre, però com la resta de campionats fets a Holanda estic segura que hi haurà una gran organització així com molta competitivitat entre totes les seleccions, ja que el fet que sigui a la platja i en una modalitat diferent pot donar joc a més igualtat”, afirmava Gandía just abans de marxar a Holanda.

Alhora, la vilanovina està convençuda de les potencialitats d’aquest tipus de tornejos: “Crec que el fet que sigui korfbal platja canviarà molt tant per jugadors com per a àrbitres i si aquesta modalitat es va estenent als diferents països, pot ser una competició extra molt bona per a la imatge del korfbal arreu del món”.

Aquesta és la web oficial del torneig. La competició començarà aquest migdia i s’estendrà fins diumenge a la tarda.