El millor korfbal europeu es reuneix aquesta setmana a Platja d’Aro

0
2327

El municipi baix-empordanès acull de dijous a dissabte l’Europa Cup 2018

Aquest any 2018 s’inicia, esportivament, amb un esdeveniment destacat a les agendes: l’Europa Cup 2018. La competició que reuneix els campions de les principals lligues europees de korfbal tindrà lloc aquest any a Catalunya, concretament a Platja d’Aro, de dijous a dissabte.

El municipi ha treballat intensament per tenir-ho tot a punt per a poder gaudir d’una gran competició. El representant català serà, per cinquena vegada consecutiva, l’Assessoria Korfbal Vallparadís, que va ser el guanyador de la lliga i la Copa Catalana del 2017.

L’entrenador, Miguel Ángel Tobaruela, assegura que l’equip afronta aquesta competició amb una doble il·lusió: “Per una banda, pel premi que suposa com a campió de la lliga 2016-17, que tant difícil semblava amb les baixes de jugadors claus i la decisió de mantenir dos equips a la lliga Top A, i per l’altra, per l’objectiu de poder millorar el resultat de l’any passat [quarta posició] i lluitar per poder assolir una medalla, ja que alguns jugadors estan arribant als seus últims anys com a jugadors i ben segur que seria un premi merescut”.

El conjunt terrassenc lluitarà, en el grup B, contra els equips AKC Luma (Bèlgica), Núcleo de Corfebol de Benfica (Portugal) i 1908 SZAC Budapest (Hongria). Contra el primer debutarà dijous a les 10.30h.

El Vallparadís es presentarà a la cita amb un equip format per jugadors/es amb una llarga experiència i d’altres nous talents incorporats. En conjut, Tobaruela espera que “tot plegat esdevingui la fórmula ideal per assolir els objectius fixats i somiar amb un podi a casa nostra davant del nostre públic”.

Seguiment en directe i a la xarxa
Tots els partits seran retransmesos en directe pel Youtube a través del portal de competicions de la Federació Internacional de Korfbal (IKF): worldkorfball.org. Els resultats s’aniran actualitzant, també, al web de l’IKF, al de l’Europa Cup 2018 i als perfils socials de l’IKF i la FCK.

La Federació Catalana de Korfbal (FCK) i el Platja d’Aro Korfbal Club (PKC), juntament amb la International Korfball Federation (IKF) són els organitzadors d’aquesta edició del 2018.

Els partits i els diferents actes emmarcats dins s’aquest torneig es duran a terme al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro. Des de l’organització s’agraeix el gran suport i la col·laboració de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i del Consell Esportiu del Baix Empordà, sense els quals hagués estat impossible l’organització d’aquest gran esdeveniment.