Més de 60 participants en la 1a de les Trobades de Korfbal 2022 entre equips de Barcelona i Girona

0
293

Les competicions de categories de promoció van ser les més perjudicades per la pandèmia durant els darrers dos anys. Sense poder entrenar ni competir, van ser molts els jugadors i jugadores que dedicaren el seu temps a altres activitats. Des de llavors, la tornada a la normalitat ha estat plena d’entrebancs i dificultats per clubs i entitats, i tornar a assolir el mateix nombre de participants i equips que participaven en les diferents competicions no està sent fàcil.

Malgrat això, a poc a poc es comença a veure una revifalla i el retorn de jugadors i noves incorporacions s’ha fet evident a la 1a de les Trobades de Korfbal organitzades per Federació Catalana de Korfbal en col·laboració amb el Consell Esportiu del Vallès Occidental de Terrassa i el Consell Esportiu Comarcal del Baix Empordà.

El passat 19 de març a Terrassa va tenir lloc aquesta 1a jornada i l’ambient que s’hi respirà tornava a ser el d’èpoques prepandèmiques, amb multitud d’equips d’ambdues províncies competint i diferents partits jugant-se a la vegada dins el mateix pavelló.

L’objectiu d’aquestes trobades és poder oferir als diferents equips la possibilitat de dispuar el nombre més gran de partits i poder així millorar tant a nivell tècnic com competitiu, alhora que gaudint d’un ambient d’esportivitat, cordialitat i companyonia que els faci veure que hi ha molts més jugadors i jugadores de korbal com ells, amb la mateixa il·lusió i alegria de poder compartir i passar-s’ho bé amb aquest esport.

Felicitar a tots els participants i organitzadors per la seva col·laboració, i esperem que les dues pròximes trobades siguin iguals o millors que aquesta. Perquè tots junts fem esport. Tots junts fem korfbal!