Menys d’una setmana perquè comenci el Circuit Català de Korfbal platja

0
1242

Aquest proper diumenge 30 de juny es celebrarà a la Platja del Somorrostro de Barcelona (Pg Marítim Barceloneta, 32) el primer Torneig de korfbal platja Barcelona. Puntuarà pel Circuit Català de Korfbal Platja 2013, un conjunt de cinc tornejos que finalitzarà l’1 de setembre en la Final de Castelldefels.

Per inscriure’s només cal omplir el formulari d’inscripció i enviar-lo per correu electrònic a info@kcbarcelona.com abans del dijous 27 de juny a la mitjanit. Podrà participar qualsevol jugador de més de 14 anys que s’inscrigui amb un equip de com a mínim 4 participants (dos nois i dues noies). El preu d’inscripció és de 10€ per jugador, i inclou la participació al torneig i un refrigeri (beguda més entrepà).

Segon torneig de Platja d’Aro
D’altra banda, el Circuit Català de Korfbal Platja continuarà el dissabte 6 de juliol amb el 2n torneig de Korfbal platja de Platja d’Aro. El Club Korfbal Baix Empordà vol superar els 150 participants aconseguits en l’edició anterior. La inscripció dels jugadors i jugadores de la categoria sots-14 val 5 euros, mentre que els jugadors sèniors pagaran 10 euros. Tots els participants rebran un obsequi. A més, el CK Baix Empordà ha organitzat un concurs de llançaments.

Les inscripcions es poden fer fins el proper dilluns 1 de juliol en una triple via: omplint un formulari a  http://ckbemporda.cat/korfbal/inscripcions-2013/ a partir de l’11 de juny, enviant un mail a info@ckbemporda.cat o bé portant el full d’inscripció al Pavelló d’Esports de Platja d’Aro (Plaça Europa s/n).

Els cinc tornejos del Circuit Català de Korfbal Platja aplicaran el reglament aprovat per l’IKF.