La selecció absoluta ja es prepara per als propers reptes esportius

0
1500

La plantilla de la selecció catalana absoluta de korfbal ha iniciat aquest mes de juny els entrenaments de preparació per al seu proper repte esportiu: el Campionat Europeu de Korfbal d’Holanda del proper mes d’octubre.

El combinat català, entrenat per David Guzman i Xavi Vidal, s’està entrenant amb regularitat a les localitats de Catellbisbal, Sant Llorenç i Platja d’Aro, aprofitant que la temporada catalana ja s’ha acabat. Durant la preparació d’estiu (juny i juliol) està previst que l’equip disputi alguns partits amistosos contra diversos rivals, entre els quals es troben el CK Castellbisbal o la selecció escocesa.

Campionats sub-15 i sub-17
També s’estan preparant de valent les seleccions catalanes sub-15 i sub-17, que participaran als Campionats Mundials d’aquestes categories a finals de juny. Concretament, el combinat sub-15 es posarà a prova del 28 de juny a l’1 de juliol al Campionat Mundial 4×4 de Drachten (Holanda). L’equip està entrenat per Berta Alomà i Víctor Vila i es troba ja a la fase final de la seva preparació.

Per la seva banda, els nois i noies de la selecció sub-17 també s’estan acabant de preparar per a la participació en el Mundial d’Eindhoven (Holanda) del 22 al 24 de juny. Els entrenadors Javi Navarro i Berta Alomà  també perfilen els últims detalls.