La selecció sub-17, a punt per debutar dissabte al Mundial d’Holanda

0
1906

Els nois i noies de la selecció catalana sub-17 ja estan llestos per afrontar el gran esdeveniment al qual faran front aquest proper cap de setmana 23 i 24 de juny: el Mundial sub-17 dels Països Baixos.

L’equip entrenat per Javier Navarro i Berta Alomà s’ha entrenat durant aquest mes de juny per estar a punt per a la cita que enguany es jugarà a la ciutat d’Eindhoven. La selecció viatjarà divendres per acabar de fer el darrer entrenament en el terreny real de joc.

Els catalans han quedat emparellats al grup B, juntament amb les seleccions de Bèlgica, Anglaterra, Hongria i Eslovàquia.

Precisament l’entrenador Javier Navarro té clar que “Anglaterra serà el rival més complicat a batre, després de Bèlgica, ja que és un dels equips amb un nivell semblant al nostre. Esperem que puguem mostrar el nostre millor nivell i demostrar que estem per davant d’Hongria i Eslovàquia”.

Està previst que la selecció catalana debuti dissabte a les 10.15h contra Anglaterra i que s’enfronti a Eslovàquia (11.45h), Hongria (15.30h) i Bèlgica (17.00h) en aquest primer dia de torneig.

Els dos primers equips jugaran les semifinals diumenge
Cada equip jugarà dissabte quatre partits contra la resta de rivals del seu grup. Els dos equips més ben classificats jugaran diumenge els encreuaments de semifinals, mentre que la resta d’equips de la fase prèvia constituiran un nou grup que lluitarà per la 5à-10a posició al Mundial.

Navarro destaca la voluntat “d’intentar quedar segons de grup i entrar a les semifinals, amb l’objectiu d’estar entre els cinc millors, però que més enllà de la posició, el nostre objectiu serà que els jugadors i jugadores competeixin i que s’emportin una gran experiència internacional, que per a molts d’ells serà la primera, ja que és un equip bastant jove, novell però amb un gran nivell que ha anat demostrant setmanalment en els seus equips júnior i alguns, fins i tot, sènior”.

Aquesta és la pàgina oficial del torneig (www.u17kwc.com), que s’anirà actualitzant periòdicament per oferir la última informació i farà un ampli seguiment dels partits en directe.

La llista completa de jugadors/es de la selecció és la següent:

Aitana Segura – M. Miró
Aina Mas – Platja d’Aro KC
Laura Tobaruela – Ass. Vallparadís
Nora Hendrikse – M. Miró
Ona Pitarch – KC Barcelona
María García – Ass. Vallparadís
Emma Pérez – Platja d’Aro KC

Adrià Margaix – KC Barcelona
Temi Combis – Platja d’Aro KC
Jordi Egbert – HKV Achilles (Den Hagg)
Víctor Puertas – Platja d’Aro KC
Francesc Ortiz – CK Castellbisbal
David Ceballos – Ass. Vallparadís
Daniel Raduà – Platja d’Aro KC

ENLLAÇOS PER SEGUIR EL TORNEIG (#U17KWC):

– Pàgina web oficial: www.u17kwc.com
– Facebook: facebook.com/U17KWC
– Twitter: twitter.com/U17KWC
– Instagram: instagram.com/U17KWC