Ja tenim campions de les Finals KINS 2023

0
238

El dimecres 10 de maig es van disputar al Complex Esportiu de la Mar Bella de Barcelona les FINALS KINS (Korfbal als INStituts) 2023 de les categories infantil i cadet.

Més de 1000 nois i noies de les diferents regions esportives de la província de Barcelona i Girona havien disputat prèviament les jornades classificatòries, i els millors classificats van aconseguir la seva placa per a disputar aquesta fase final, on es determinarien els campions de Catalunya de cada categoria.

Imatges: Consell de l’Esport Escolar de Barcelona

Després d’una gran jornada de korfbal, viscuda amb molta intensitat i emoció per part de tots els participants, els podis de cada categoria van acabar de la manera següent:

CAT. INFANTIL
1r – SALESIANS (TERRASSA)
2n – BLANCAFORT (LA GARRIGA)
3r – LA LLAUNA (BADALONA)
CAT. CADET
1r – VILANOVA DEL VALLÈS (V. DEL VALLÈS)
2n – FRONT MARITIM (BCN)
3r – GORGS (CERDANYOLA DEL VALLÈS)

PARTICIPANTS

A la finalització de la jornada es van entregar els trofeus als campions, finalistes i 3rs classificats, tot desitjant que aquesta gran fornada de joves jugadors i jugadores de korfbal continuïn engrescats i progressant, i puguin en un futur seguir les petjades d’anteriors companys i companyes que ara participen en competicions nacionals i internacionals representant al korfbal català arreu del món.

Kira Menén, presidenta de la FCK, van donar l’enhorabona a tots els guanyadors i participants, així com als professors i tècnics per ajudar en la promoció i formació de tots aquests joves jugadors als seus respectius pobles i ciutats.

Abans de l’entrega de trofeus, va voler deixar dos missatges finals a tots els presents: “A banda de les vostres escoles i instituts, ja sabeu que podeu continuar jugant i formant-vos a korfbal als diferents clubs”, alhora que va animar-los a convidar “als vostres amics i amigues a jugar a korfbal, l’esport més paritari i inclusiu que hi ha al món.”

Des de la FCK, agrair als Consells Esportius del Baix Empordà, d’Osona, del Barcelonès Nord i Barcelonès Sud, del Vallès Occidental i del Vallès Oriental, així com al Consell de l’Esport Escolar de Barcelona pel seu suport i col·laboració en aquesta temporada 2022-23, i a l’Ajuntament de Barcelona i l’Institut Barcelona Esports per la seva confiança i ajut en l’organització un any més d’aquestes magnífiques finals.

Què són els KINS?

Els KINS són trobades organitzades pels diferents Consells Esportius i la Federació Catalana de Korfbal (FCK) amb el suport dels diferents ajuntaments i amb l’ajuda del professorat.

Cada jornada es configura com a una gran competició entre centres de secundària de la mateixa àrea. Aquestes competicions enfronten l’alumnat de 1r i 2n en categoria infantil, i 3r i 4t en categoria cadet, dels diferents instituts, en una mateixa trobada competitiva en horari lectiu. El guanyador de cada categoria de cada KINS es classifica per la FINAL KINS d’aquell any.

📷 Isabel Sánchez | PKC | CE Baix Empordà