S’obre el període d’inscripcions per a fer de voluntari a l’Europeu Sub-21

0
377

Vols gaudir d’una experiència inoblidable i viure des de dins un torneig internacional oficial de korfbal? Apunta’t ara!

La Federació Internacional i la Federació Catalana de Korfbal han obert el període d’inscripcions per a fer de voluntari per a les següents tasques durant el proper Campionat d’Europa Sub-21 que es disputarà al pavelló de Can Jofresa de Terrassa els dies 29 i 30 de setembre i 1 d’octubre de 2022:

– Jutges de taula
– Cronometradors de taula
– Operadors de shotclock
– Assistents de pista
– Operadors de càmera
– Controladors d’accés
– Personal d’atenció i venda
– Assistents d’equips
– Assistents d’oficials
– Conductors
– DJ’s, animadors, locutors, muntadors de vídeos, (…)

Si esteu interessats a col·laborar en algunes d’aquestes tasques, o creieu que podeu aportar-ne d’altres, o donar suport en alguna altra àrea abans, durant o després del campionat, no dubteu a posar-vos en contacte amb els organitzadors del torneig omplint el següent formulari.

Les oportunitats per a col·laborar són diverses i molt variades! I totes elles gaudint i compartint moments i experiències amb gent i esportistes d’altres països i cultures, a on tots i totes participen i sumen esforços per a fer d’aquest torneig una experiència inoblidable alhora que gaudint del millor korfbal europeu i del joc de les properes estrelles internacionals.

Per a més informació o preguntes, podeu enviar un correu a catalonia@korfbal.cat o visitar la web oficial del torneig: www.u21ekc.korfbal.cat