El KC Barcelona i el Platja d’Aro KC es preparen per debutar a la nova Korfball Champions League

0
212

La Federació Internacional de Korfbal (IKF) ha publicat recentment els equips participants i els horaris de joc definitius de les primeres rondes (R1A i R1B) de la nova competició europea de clubs anomenada IKF Europe “Korfball Champions League”. Aquestes es disputaran al mateix temps del 23 al 25 de setembre de 2022: a Lisboa (Portugal) la R1A, i a la ciutat polonesa d’Oleśnica la R1B.

Els dos clubs catalans varen aconseguir classificar-se per aquesta 1a ronda (R1A) de la competició en finalitzar en 2a i 3a posició a la Lliga Nacional de 1a Divisió a la temporada passada. Per la seva banda, el CK Vallparadís, com a vigent campió de lliga, gaudeix del privilegi d’entrar a jugar aquesta nova lliga europea directament a la 2a ronda (R2).

L’equip gironí ha estat enquadrat a la 1a fase de grups en el grup “A”, on s’haurà d’enfrontar a l’equip turc de la Universitat de Marmara, el Clube Corfebol de Oeiras de Portugal i l’equip francès del FJEP Bonson.

En l’altre grup “B” jugarà el KC Barcelona, on tindrà com a rivals l’alemany TuS Schildgen 1932 e.V., el Norwich Knights KC d’Anglaterra i el portuguès Clube de Corfebol Carnaxide.

En funció dels resultats d’aquesta 1a fase de grups, els equips podran continuar lluitant per les places 1 a 4 o 5 a 8 a la darrera fase d’encreuaments de semifinals i finals.

La classificació per a la següent ronda (R2) d’aquesta nova “Korfball Champions League” implica guanyar aquest torneig de 1a ronda (R1A), ja que el mateix cap de setmana s’estarà disputant a Polònia l’altra ronda d’aquesta 1a fase (R1B), amb 8 equips europeus més competint per una de les dues places disponibles vacants per a jugar la 2a ronda (R2), on ja els espera el CK Vallparadís, juntament amb d’altres 5 campions europeus.

Així doncs, s’espera un torneig ben excitant i emocionant pels nostres equips, i tant de bo pugui algun dels dos alçar-se amb el trofeu de campió d’aquesta 1a ronda (R1A) i classificar-se per a poder jugar la següent ronda (R2).

Foto: PFotoalbums
Foto: PFotoalbums
Foto: Jesús Martínez
Foto: Jesús Martínez

La particularitat d’aquesta nova “Korfball Champions League” és que a partir de 2a ronda (R2), els equips podran lluitar per tres esdeveniments “finals” diferents en funció de la seva classificació definitiva en acabar cada ronda, sent la 3a ronda (R3) i la posterior “KCL Final” els tornejos de major nivell i prestigi per aquells equips que van passant ronda en acabar 1rs o 2ns en cada ocasió.

Els 3rs i 4ts, podran continuar competint en una altra darrera ronda final anomenada “KCL Challenger“, on es proclamaria un segon campió europeu de clubs (l’equivalent a la UEFA Europa League en futbol). En darrer lloc, tots aquells que no aconsegueixen classificar-se per a les dues anteriors R2 i R3, tindran la seva darrera opció de lluitar per un títol europeu jugant la final “KCL Satellite“.

Des d’aqui volem desitjar moltíssima sort a tots els nostres equips i que la preparació d’aquesta important 1a ronda (R1A) sigui la millor de les possibles per poder competir i gaudir al màxim d’aquesta experiència internacional de 1r nivell.

A continuació podeu trobar tots els enllaços amb més informació sobre aquest torneig, així com els perfils a on es podran seguir i veure en directe tots els tornejos.

– Partits en directe i resultats: www.worldkorfball.sport
– A Youtube (live streams): yotube.com/ikfchannel
– Web official: www.korfball.sport
– KCL R1A (POR): korfball.sport/event/ikf-korfball-champions-league-round-1-a
– KCL R1B (POL): korfball.sport/event/ikf-korfball-champions-league-round-1-b
– Facebook: facebook.com/korfball.org
– Twitter: twitter.com/korfball
– Instagram: instagram.com/korfball_org
– Tik Tok: instagram.com/korfball_org