Gran espectacle de korfbal entre el CK Castellbisbal i el KC Barcelona

0
407

El partit més esperat de la darrera jornada va complir amb les expectatives creades, i de bon començament es convertí en tot un espectacle de cistelles, bon joc, molt dinamisme i emocions fins el final. I és que malgrat el resultat final de 23-25 a favor dels visitants, son aquests apassionants duels els que fan afició i mostren l’autèntic esperit d’un esport en alça com és el korfbal. 

S’enfrontaven dos estils de jocs contraposats, el tradicional i clàssic dels barcelonins contra el més agosarat i modern del Castellbisbal. I tot i que a hores d’ara tots dos plantejaments son igual d’efectius, aquesta dualitat afavorí la disputa d’un partit molt entretingut i amb un intercanvi de cistelles constant i vibrant. 

En un matx igualat en el que els visitants van arribar a tenir avantatges de fins a 6 punts en diferents trams del partit, la sensació d’igualtat va ser en tot moment manifesta. Els locals no defalliren en el seu estil de joc i van saber en tot moment sobreposar-se a aquests parcials, remuntant en nombroses ocasions aquests desavantatges en el marcador. És així com s’arribà a un final de partit ben ajustat, amb empat a 23 a falta de 3 minuts per a la conclusió del partit, i que va acabar decantant-se a favor del KCB.

 Just abans d’aquest partit de la lliga nacional, el CK Castellbisbal “B” i “C” van jugar els seus respectius partits, que no van finalitzar amb els resultats desitjats. L’equip de 2ª divisió va caure contra el líder Lladonosa per 8-22 en un partit força desencertat de cara a cistella, i l’equip de 3ª, en la seva visita a Terrassa va lluitar com sempre contra l’experimentat i sempre complicat Terrassa Korfbal, finalitzant l’encontre amb una minsa diferencia de 16 a 13.