[Actualitzat] Les finals del 1r Trofeu Kids, la Copa Catalana B i les seleccions absoluta i sub-19, protagonistes d’aquest cap de setmana a Platja d’Aro

0
2419

Es presenta un cap de setmana molt complet d’activitats i competicions de korfbal, tant per les categories de promoció com per les sèniors Top B i seleccions catalanes absoluta i sub-19, totes elles a Platja d’Aro.

El Palau d’Esports i Congressos d’aquesta localitat del Baix Empordà acollirà dissabte al matí les finals del 1r Trofeu Kids FCK 2016-17, que les jugaran, de 9h a 14h, els equips més ben classificats de l’àrea de Barcelona-Lleida i Girona de les categories  aleví, infantil i cadet. Els grups , encreuaments  i horaris dels partits els trobareu a l’apartat de la web de promoció.

Quarts de final i semifinals de la Copa B
Una vegada coneguem els guanyadors del 1r Trofeu Kids FCK 2016-17, la jornada seguirà amb la celebració dels quarts de final i semifinals de la Copa Catalana B, en què jugaran els equips de la lliga Top B, amb els següents horaris i dividit en les franges horàries de dissabte a la tarda i diumenge matí-migdia:

Dissabte tarda:
15:30: Quart de final 1: K.A. Vallparadís “B” 13 – KCB “B 19
17.00h: Quart de final 2: PKC “B” 11 – CEK Vilanova B 13

Diumenge matí:
10:00: Quarts de final 3: SLKC “A” 16- CK Montcada “B” 21
11:15: Exhibició Selecció Catalana

Diumenge (matí-tarda):
Quadre final
13:45: Semifinal 1: CKC “B” 17 – KC Barcelona “B” 15
15:30: Semifinal 2: CEK Vilanova “B” 18 – CK Montcada “B” 17 (Gol d’or)

Els darrers dos partits permetran conèixer els finalistes, que s’enfrontaran en la final de la Copa B de principis d’abril.

Seleccions absoluta i sub-19
Entre els quarts de final i la primera semifinal de la Copa B de diumenge, els jugadors i jugadores de la selecció catalana absoluta estan convocats al mateix Palau d’Esports i Congressos per participar en un clínic i partit entre ells que durarà d’entre les 11.15h i les 13.30h. Aquests són els jugadors/es que hi participaran:

Irene Figueroa, Berta Alomà, Mireia Figuera, Aida Rovira, Nadia Beltran, Jessica Lechuga, Laia Rosa, Mari Hernández, Aida Rodríguez, Claudia González, Iris Linuesa, Miquel Gil, Alexis Escardíbul, Joel Rus, David Puertas, Quim Espadalé, Dani Jané, Dani Fernández, Javi Navarro, Albert Parrón, Iván Alberich i Guillem Devant.

Finalment, la jornada es clourà amb un entrenament de la selecció catalana sub-19 de 17.30h a 20h per tal de preparar el Mundial sub-19 d’Holanda de l’abril. La convocatòria és a les 17h. La llista de convocats és la següent:

David Puertas, Quim Espadalé, Pau Segura, Xavi Sabaté, Roc Margaix, Carles Piqueras, Maria Castillo, Judith Fernández, Ivette Royo, Anna Grima, Berta Martínez, Salma Mesri, Júlia Combis. Jugadors convidats: Víctor Miró, Aina Mas i Fernando Royan.