Finalistes de la Copa Catalana 2019

0
1646

Aquest cap de setmana hem conegut els sis equips finalistes de la Copa Catalana Júnior i de la Primera i Segona Divisió del korfbal català. Han estat els conjunts que s’han imposat en els partits de semifinals disputats dissabte a la tarda i diumenge al matí al Poliesportiu Municipal de Sant Llorenç de Terrassa.

Pel que fa a la Copa Catalana A,  els equips vencedors dels partits de semifinals han estat el CK Castellbisbal, que va superar el Platja d’Aro KC A per 25 a 18, i el KA Vallparadís, que es va imposar per la mínima al CK Montcada A (23-22) en un partit molt ajustat.

La final de la Copa Catalana B comptarà amb el CK Montcada B, que va guanyar el Platja D’aro B per 21 a 20, i amb el Vallparadís B, que va superar el Castellbisbal B per 21 a 12.

Finalment, en la Copa Catalana de la categoria Júnior, el Platja d’Aro i el Vallpardís van aconseguir els bitllets cap a la final d’aquesta categoria després de vèncer el Sant Llorenç (9-28) i l’AEE Miró (23-5), respectivament, en dos enfrontaments on van demostrar una gran solidesa.

Veiem com el Vallparadís és l’equip que serà protagonista de les tres finals de la Copa Catalana, que es celebraran dissabte 23 de març al Poliesportiu Municipal de Sant Llorenç de Terrassa. Els equips tenen, ara, quasi un mes per preparar aquests compromisos.

Podeu visualitzar els vídeos de totes les finals al canal de Youtube de la FCK.

Més informació, actes i històric de resultats a:

Imatges: Gertrude de Vries