El Vallparadís, nominat a la Nit de l’Esportista de Terrassa

0
785

El Korfbal Assessoria Vallparadís està nominat a la Nit de l’Esportista de Terrassa 2014, uns guardons que entrega anualment l’Ajuntament de Terrassa i que enguany arriben a la 39a edició.

Els mèrits esportius del Vallparadís el 2013 li permeten optar, concretament, a la categoria Millor Equip de l’Any. Una nominació que comparteix amb el sènior femení de waterpolo del Club Natació Terrassa, el juvenil masculí de l’Unió Futbol Base Jabac-Terrassa, el sènior masculí Hockey Egara 1935 i el sènior masculí del Club Bàsquet Sant Pere.

El KA Vallparadís va guanyar una Europa Shield el 2013. Ha començat el 2014 amb molt bones sensacions. Es va proclamar subcampió de l’Europa Shield de Vilanova i la Geltrú, acaba de guanyar la Copa Catalana de korfbal i lidera provisionalment la Primera Divisió sense haver perdut cap partit.

L’entrega de premis de la Nit de l’Esportista de Terrassa 2014 tindrà lloc el proper 14 de març al Teatre Principal de Terrassa. Podeu consultar la llista completa de nominats al següent enllaç.