Copa Catalana A i B 2022: Encreuaments i resultats actualitzats

0
1125

El cap de setmana del 5 i 6 de març es van disputar els quarts de final i semifinals de la Copa Catalana B a l’Illa Esportiva de Castellbisbal, així com un partit avançat de quarts de final de la Copa Catalana A.

Els jugadors i aficionats van poder gaudir de tota una jornada de korfbal, que començà de bon matí amb dos partits de categories de promoció. A les 9:30h van jugar el CK Castellbisbal i el Sant Llorenç KC (Inf) seguit del AEE Miró A contra el CK Vallparadís a les 10:45h.

En acabat, els va seguir el partit avançat de quarts de final de la Copa Catalana A entre el Platja d’Aro KC A i el CK Castellbisbal A que donà inici a la competició copera i que finalitzà 21-29 a favor dels gironins.

Respecte de la Copa Catalana B i després de dos grans dies de competició i emocions, van acabar amb el CK Vallparadís B i el KC Barcelona B classificats per jugar la gran final de Copa B del pròxim dia 20 de març. Aquí teniu tots els resultats de totes les eliminatòries:

La setmana vinent es van jugar les dues semifinals de la Copa Catalana A el diumenge 13 març al Pavelló Municipal de Vacarisses, que va deixar definida l’altre final a disputar-se el diumenge 20 de març al Pavelló Municipal de Montcada i Reixac.

Als següents enllaços trobareu tots els emparellaments, resultats i actes actualitzades de les diferents eliminatòries: Resultats COPA BResultats COPA A

Podeu trobar imatges i vídeos de la jornada a les nostres xarxes socials a Facebook, Twitter i Instagram:

CARTELLS PROMOCIONALS:

NOTA: Per motius aliens a l’organització, el partit de Copa B entre el CK Vacarisses i el Sant Llorenç KC previst per dissabte les 18:30 h s’avançà a les 17:30 h i es traslladà al pavelló principal de l’Illa Esportiva de Castellbisbal. La resta de partits es van mantenir en l’horari previst.