Còmode victòria del Club Korfbal Castellbisbal “B” a Vacarisses (6-21)

0
1312
ckc_b_vacarisses_bEn el partit disputat aquest passat dissabte i que els enfrontava al darrer classificat de la lliga de 2ª divisió, el CK Castellbisbal “B” va saber marcar el ritme des del primer minut i no permeté que el partit se’ls hi escapés en cap moment.
Una forta i consistent defensa no donà cap opció a l’atac rival, que de seguida veié com el marcador s’anava decantant en favor dels castellbisbalencs, que a la mitja part ja dominaven per un clar 3 a 10.
Malgrat aquesta diferencia, els visitants venien amb la lliçó ben apresa de la setmana passada contra el Vilanova, i evitaren caure en la trampa de sortir confiats a la 2ª part. És per això que el nivell d’intensitat augmentà i feu que el marcador s’eixamplés molt més, afavorint les rotacions de banqueta i donant l’oportunitat a debutar a jugadors i jugadores de l’equip de 3ª divisió.
Un partit còmode que ha de servir de motivació per encarar el proper partit de Copa Catalana  “B” d’aquí a dos setmanes contra el sempre potentíssim i lluitador Vallparadís “B”.
La setmana vinent no hi haurà jornada de lliga degut a la celebració de la Europa Shield a Vilanova i la Geltrú.