Com veure i seguir el Campionat d’Europa Sub-21 de Korfbal

0
279

El dijous 28 de setembre serà el primer dia de competició del Campionat d’Europa Sub-21 de Korfbal 2022. Aquest torneig oficial organitzat per la Federació Internacional de Korfbal (IKF) i la Federació Catalana de Korfbal (FCK), es disputarà al pavelló poliesportiu de Can Jofresa de Terrassa els dies 29 i 30 de setembre i 1 d’octubre de 2022, amb sis seleccions europees en competició.

La  IKF va escollir la candidatura catalana per a la celebració d’aquest important torneig com a reconeixement a tota la tasca de desenvolupament i competicions duta al llarg de les darreres dècades, així com per impulsar i promoure encara més el korfbal dins el nostre territori.

Podeu trobar tota la programació, informació i activitats actualitzades al voltant d’aquest esdeveniment a la web del torneig: u21ekc.korfbal.cat

ENTRADES

Les entrades per accedir al recinte podran adquirir-se a la porta d’entrada a un preu de 2 euros per persona, o mitjançant l’adquisició d’un pack pels 3 dies per només 5 euros.

LIVE STREAM

Tanmateix, tots aquells que no es puguin desplaçar fins a Terrassa podran seguir i veure tots els partits del torneig en directe a través de la web de la IKF www.worldkorfball.sport (amb resultats actualitzats, estadístiques, encistelladors, jugada a jugada,…), així com per la web d’EsportPlus.tv.

*Cliqueu a la icona superior dreta del reproductor per veure la llista de tots els partits programats.

XARXES SOCIALS

També podreu seguir-lo a través de les xarxes socials visitant els següents perfils oficials de la IKF i la FCK i als hashtags #U21EKC i #korfball:

► facebook.com/korfball.org
► twitter.com/korfball
► instagram.com/korfball_org
► tiktok.com/@korfball.sport

► facebook.com/korfbalcat
► twitter.com/korfbalcat
► instagram.com/korfcat
► tiktok.com/@korfbalcat

AGRAÏMENTS

Des de la FCK agraïm la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa, així com el suport tant de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), com de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i l’empresa Pol Viatges, per la seva aposta per l’esport mixte i tots els beneficis i valors de respecte, cooperació i igualtat que la pràctica del korfbal promou entre els nostres joves esportistes.

Les futures estrelles del korfbal us esperen a Terrassa! No us ho perdeu!

NOTÍCIES ANTERIORS