Catalunya jugarà el Mundial sub-19 aquest cap de setmana a Holanda

0
1321

El korfbal internacional no descansa per Setmana Santa. Després de la quarta posició aconseguida per la selecció catalana sub-17 al Mundial de Shijndel, aquest proper cap de setmana arriba el Mundial sub-19.

Tot i que la competició es jugarà de divendres 25 a diumenge 27 a la ciutat holandesa de Leeuwarden, l’expedició liderada per Luis Rosa emprendrà el viatge dimecres a la tarda amb furgonetes.

Catalunya compartirà grup amb la selecció d’Holanda, Portugal i una selecció del nord d’Holanda que jugarà fora de competició. Debutarà divendres a les 10.40h contra Holanda; a les 13.10h s’enfrontarà a la selecció RTC North i a les 15.40h jugarà amb Portugal. A continuació vindràn els encreuaments.

Per l’entrenador, Luis Rosa, “els dos primers partits serviran perquè l’equip s’aclimati al torneig. El matx contra Portugal ben segur que serà competit perquè és un equip sempre molt lluitador”. Pel que fa als objectius, “a nivell de posicionament, volem millorar les posicions aconseguides en els últims tornejos, però els objectius són més aviat en el sentit de viure aquesta gran experiència, aprendre molt korfbal, adaptar nous sistemes de jocs a aquests jugadors i procurar que gaudeixin de la competició”. Finalment, destaca: “Tot i que ens ha faltat una mica de preparació, volem competir cada partit i intentar arribar a cada final amb opcions de guanyar”.

Aquests són els jugadors i jugadores que participaran en el Mundial sub-19:

Raquel Cancela
Raquel Sola
Clara Cruz
Cristina del Río
Vasilisa Bashegurova
Farah Cheddadi
Anna Grima
Joel Rus
Pol Sánchez
Mikel Sánchez
Adrián Juez
Adrián Quirós
Daniel Gatpandan
Quim Triviño

Cos tècnic: Luis Rosa (entrenador)
Sílvia Ferré
Dani Ezpeleta
Albert Parrón

Podeu seguir tot el torneig en les següents adreces:
Pàgina web oficial: www.u19kwc.com
Twitter oficial del torneig: www.twitter.com/u19kwc
Facebook oficial del torneig: www.facebook.com/U19-Korfball-World-Cup-277101932402419
Perfils de la IKF (Federació Internacional de Korfbal):
www.ikf.org – twitter.com/korfball – facebook.com/korfball.org

u19kwc2016u19_ikf