Cap al Mundial de Bèlgica! 

0
2675

Després d’una llarga i intensa preparació, la selecció catalana de korfbal inicia aquest dijous una expedició internacional cap a la ciutat d’Amberes (Bèlgica). Allà s’enfrontarà, durant  10 dies, als millors equips del món en l’esperat IKF World  Korfbal Championship 2015, que enguany arriba a la desena edició.

Els partits començaran divendres, quan els catalans jugaran contra la potent Xina Taipei (20.00h). Dissabte s’enfrontaran amb Polònia (16.00h) i diumenge jugaran contra Hong Kong (18.00h), partits que donaran pas als primers encreuaments. Els catalans han quedat emparellats en el grup C. Tots el partits es podran seguir per streaming al web http://www.worldkorfball.org/.

L’equip viatja amb una gran il·lusió i conscient que es tracta d’un gran repte. I és que Catalunya defensarà la 4rta posició aconseguida en el passat Mundial de la Xina del 2011, que es va posicionar darrere d’Holanda, Bèlgica i la Xina Taipei.

El seleccionador català, Rosendo García, està content amb la preparació del seu equip. Destaca que “viatgem amb moltes ganes de començar aquesta aventura i situar-nos dins l’entorn competitiu d’un Mundial”. L’equip ha fet uns últims entrenaments suaus per recuperar-se de l’última jornada de lliga i per acabar de perfilar els últims conceptes.

L’equip català

Els jugadors i jugadores de la selecció catalana absoluta són bastant joves i compten amb un equip semblant al que va viatjar l’any passat a l’Europeu de Portugal, on van quedar en novena posició. Només sis jugadors repetiran l’experiència del Mundial del 2011.

L’equip i el cos tècnic és el següent:

Jessica Lechuga
Laia Rosa
Olga Gandía
Mireia Figuera
Míriam González
Berta Alomà
Irene Figueroa
Aida Rovira
Sergi Pau Gabriel
Javi Navarro
Jose Álvarez
Albert Camprubí
Jose Luís Jurado
Xavi Vidal
Miquel Gil (incorporació d’última hora per la baixa d’última hora de Guillem Devant).

Cos tècnic

Rosendo Garcia i Miguel Angel Tobaruela (entrenadors)
Xavi Pernas (Fisioterapeuta)
Sergi Pérez (Team Manager)

resized_IMG_3011