Quarta posició pels dos equips sub-15 de Catalunya en l’Europeu 4×4 d’Holanda

0
1186

Els dos equips que representaven Catalunya en el Campionat Europeu sub-15 d’Holanda han superat satisfactòriament aquest torneig internacional tot aconseguint quedar en quarta posició. L’Europeu, que s’ha celebrat de dijous a dissabte a la ciutat holandesa de Drachten, ha enfrontat un total de sis països cadascun dels quals estava dividit en dos equips, ja que la competició ha adoptat un format de 4×4.

Al tractar-se d’un esdeveniment de jugadors i jugadores novells, durant aquests dies l’Europeu ha constat de diverses activitats de caire competitiu i lúdic. Dijous a la tarda, després de la cerimònia d’obertura, la totalitat d’equips va participar en un entrenament comú i en una competició de tir a l’exterior.

Dissabte hi va haver una altra sessió d’entrenament conjunt, un torneig mixt i fins i tot hi va haver temps per dedicar al turisme. La competició es va concentrar dissabte, quan Catalunya va jugar dues lligues per cadascun dels dos equips amb els quals es va dividir i en les quals va obtenir la quarta posició.

L’staff tècnic, format per Berta Alomà i Víctor Vila com entrenadors i per Isaac Martínez com a fisioterapeuta, està satisfet amb la participació dels dos conjunts.

Aquests són els resultats de la competició de dissabte:

Portugal 2- Catalunya 2 (10-4)
Portugal 1 – Catalunya 1 (15-7)
Hongria 2 – Catalunya 2 (6-6)
Hongria 1 – Catalunya 1 (6-8)
Anglaterra 2 – Catalunya 2 (13-2)
Catalunya 1 – Anglaterra 1 (5-12)
Holanda 2 – Catalunya 2 (4-2)
Holanda 1 – Catalunya 1 (18-12)
Alemanya 2 – Catalunya 2 (6-7)

 

 

 

 

 

Imatges: Marco i Jenna Spelten, i FCK.