Ja coneixem els finalistes de la Copa Catalana de korfbal

0
1268

Aquest cap de setmana hem conegut els sis equips finalistes de la Copa Catalana Júnior i de la Primera i Segona Divisió del korfbal català. Han estat els conjunts que s’han imposat en els partits de semifinals disputats aquest diumenge al matí i a la tarda al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro.

Vídeos dels partits (llista de reproducció a Youtube):

Pel que fa a la Copa Catalana A,  els equips vencedors dels partits de semifinals han estat el CK Vallparadís A, que ha superat el Badalona per 34-15, i el Platja d’Aro KC A, que s’ha imposat per la mínima amb un gol d’or al CK Castellbisbal A (13-12) en un partit molt ajustat.

La final de la Copa Catalana B comptarà amb el Vallparadís B, que va guanyar el CK Castellbisbal B per 5-15, i amb el Miró, que ha superat el local Platja d’Aro KC B per un ajustat 19-20 al marcador decidit en el periode extra amb un gol d’or.

Finalment, en la Copa Catalana de la categoria Júnior, el Miró i el Vallparadís han aconseguit els bitllets cap a la final d’aquesta categoria després de vèncer el Castellbisbal Jr. (8-18) i el Platja d’Aro KC Jr. A (11-24) en dos enfrontaments on han demostrat una gran solidesa.

Veiem com el Vallparadís és l’equip que serà protagonista de les tres finals de la Copa Catalana, que es celebraran el cap de setmana del 28 i 29 de març. Els equips tenen, ara, més d’un mes per preparar aquests compromisos.