Jornades “L’Esport, fa per tu!”

faxtukorfbal

L’Ajuntament de Barcelona organitza cada any el programa “L’Esport, fa per tu!”, un programa de suport a l’educació física per infants i joves en edat escolar. Dins d’aquest programa i en col·laboració amb la Federació Catalana de Korfbal, s’inclou el korfbal com a activitat esportiva regular.

Amb aquest programa es pretén facilitar l’apropament i coneixement de diferents modalitats esportives de qualitat als alumnes, i el korfballen particular, per tal de fomentar la pràctica d’aquest esport en horari extraescolar.

L’objectiu d’aquestes jornades de “El Korfbal, fa per tu!” és la de fomentar l’esportivitat per sobre de la consecució de resultats, així com els valors intrínsecs en l’esport del korfbal.

El programa de suport de l’Educació Física a les escoles que organitza l’activitat “El Korfbal, fa per tu!” ofereix l’oportunitat a adolescents de 1r i 2n de secundària de descobrir aquesta modalitat esportiva. En aquetes jornades els infants posen en pràctica tot allò après jugant a korfbal durant el curs a les classes d’educació física de les seves escoles, tot jugant contra equips d’altres centres educatius de Barcelona.

La finalitat de l’activitat és fomentar l’esportivitat per sobre de la consecució de resultats, així com els valors intrínsecs en l’esport del korfbal, a la vegada que coeducar en la no-violència i en la igualtat i paritat dins l’esport.

INFORMACIÓ

Adreçat a: Estudiants de primària i secundària.
Direcció tècnica: Federació Catalana de Korfbal.
Col·laboradors: CEM Mar Bella (www.cemmarbella.cat).
Més Korfbal al CEEB: www.elconsell.cat.

Més informació: www.bcn.cat/lesportensfamesgrans/ca/