Castelldefels va acollir la festa de cloenda del Circuit Català de Korfbal Platja

0
1006

Un sol espectacular va ser testimoni de les finals del Circuit Català de Korfbal Platja 2013, que es van celebrar aquest dissabte davant el xiringuito El Capo de Castelldefels. Una competició que va posar a prova els vuit equips més en forma dels cinc circuits de korfbal platja que han tingut lloc durant el mes de juliol (Barcelona, Platja d’Aro, Sant Adrià de Besòs, Vilanova i la Geltrú i Badalona).

Després d’adjudicar-se els tornejos de Platja d’Aro i Vilanova, l’equip dels Mazaos va afegir una victòria més al seu palmarès i es va proclamar vencedor de la competició en un emocionant final davant els Vodka Juniors, que també ha mostrat un gran estat de forma amb els triomfs a Barcelona, Sant Adrià de Besòs i Badalona. Tot i iniciar l’últim quart perdent per 5 a 2, els Mazaos van aconseguir empatar el partit en els últims instants i adjudicar-se la victòria gràcies al gol d’or anotat per la barcelonina Mireia Figuera.

La classificació final del Circuit va ser la següent: Mazaos, Vodka Juniors, Eternes Promeses, Almogàvers, MKC Thunder, Barrufets Special, Barrufets, Los Hombres de Paco i Onfire KC.

Torneig El Capo

La jornada va començar de bon matí amb el torneig obert El Capo, que va guanyar l’equip sabadellenc Pits i Collons després d’imposar-se a la final davant les el conjunt Xusma.

La Federació Catalana de Korfbal qualifica d’exitosa la primera edició del Circuit Català de Korfbal Platja, que ha aplegat en sis caps de setmana més de 30 equips procedents de quasi tots els clubs catalans, i espera consolidar-se en edicions futures gràcies a l’acord arribat amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), pel qual s’habilitaran cistelles de korfbal antivandàliques a diferents platges de la costa amb l’objectiu de difondre encara més aquest esport.

 

MAZAOSpitsicollons