Bones sinergies en la visita de la selecció holandesa a Catalunya

0
1357

Curta però intensa. Així ha estat la visita de la selecció absoluta holandesa de korfbal, que ha trepitjat Catalunya aquest cap de setmana amb l’objectiu de seguir preparant el Mundial 2015 absolut de Bèlgica, que s’acosta cada vegada més.

Els jugadors/es i cos tècnic de la vigent campiona del món, van aterrar a casa nostre divendres. Dissabte al matí, el seleccionador holandès, Wim Scholtmeijer, va oferir una interessant Masterclass de korfbal al Pavelló Municipal de Sant Llorenç de Terrassa sobre la “generació d’espais en atac”, que va comptar amb la participació d’uns quants jugadors i jugadores de diferents equips catalans. Tots ells/es van tenir el privilegi de ser corregits i animats per un dels millors entrenadors del món. Aquesta interessant lliçó s’emmarcava dins del Programa de Formació Tècnica per a Entrenadors que la Direcció Tècnica de la FCK porta a terme durant aquesta temporada.

Seguidament i en el mateix espai, es va disputar el primer partit entre la selecció catalana i l’holandesa. Un matx que es va repetir aquest diumenge al matí al pavelló exterior de l’Illa Esportiva de Castellbisbal, que va reunir un gran nombre de públic.

resized_IMG_3152

Com era d’esperar, ambdós partits van acabar amb una gran diferència en el marcador a favor dels holandesos, però, alhora, van deixar sensacions molt positives. El seleccionador català, Rosendo Garcia, reconeix que “la visita d’aquest tipus d’equips ens ajuda molt a millorar molt el nostre nivell. He vist un canvi molt positiu en els jugadors aquest cap de setmana. La pena és que només dura un cap de setmana i que ho hauríem de poder fer més seguit i sobretot de cara a l’inici del torneig”.

Podeu consultar les fotografies dels dos partits i la Masterclass al Flickr de la FCK.

resized_IMG_3011