Vuitena posició de Catalunya al Mundial sub-17 d’Holanda

0
1782

La falta d’experiència internacional de la majoria d’integrants de la selecció catalana sub-17 ha influït en la discreta vuitena posició de l’equip al campionat mundial d’aquesta categoria que s’ha celebrat a Holanda aquest cap de setmana. El conjunt català només ha pogut guanyar un partit en tot el torneig, el d’aquest diumenge contra la selecció de Portugal (10-11). La resta, contra Alemanya, la Xina Taipei, Holanda i Hongria (dissabte) i el segon partit contra Alemanya de diumenge, han acabat amb derrota.

“Ha estat un torneig molt intens, amb molts partits en un espai de temps molt reduït; l’equip ha anat de menys a més, fins aconseguir competir més en aquest segon dia”, destacava el tècnic català, Javier Navarro, al finalitzar el partit pel setè i vuitè lloc. L’entrenador reconeix que l’equip “ha pecat d’inexpert i li ha faltat una mica de decisió”, tot i que està convençut que, malgrat el resultat i el fet que la resta d’equips eren físicament molt superiors, ha estat una experiència “molt positiva per aprendre i millorar”. L’equip seguirà treballant per agafar més rodatge internacional i millorar aquesta posició en un futur.

Arbitratge català
També cal destacar la presència al torneig del responsable del comitè arbitral de la FCK, Dani Ezpeleta, que ha participat com a àrbitre internacional en aquest Mundial sub-17 i també a la gran final entre Holanda i Bèlgica com a àrbitre assistent.

Podeu trobar totes les imatges de cadascún dels partits al perfil de Flikr de la FCK:

CAT-GER U17 KWC 2017

CAT-TPE U17 KWC 2017

NED-CAT U17 KWC 2017
CAT-HUN U17 KWC 2017

GER-CAT U17 KWC 2017

POR-CAT U17 KWC 2017

CAT-CZE U17 KWC 2017

Final del torneig retransmesa en directe per YouTube: HOLANDA – BÈLGICA

Partit pel 3r-4t lloc: ANGLATERRA – CHINA TAIPEI