El Vallparadís revalida el títol de lliga per quarta vegada consecutiva

0
2099

La capital del Segrià va viure dissabte una gran jornada korfbalística. Es jugava l’últim trofeu de la temporada 2016-17. Davant d’un pavelló de Pardinyes ple de gom a gom, el Korfbal Assessoria Vallparadís va engrandir encara més la seva història i va revalidar el títol de la Lliga Nacional Top A tot guanyant el KC Barcelona per 25 a 27.

La final va estar a l’alçada del que s’espera per un partit d’aquestes característiques. Els terrassencs van arribar a guanyar per quatre punts al principi de la segona meitat, però en general l’enfrontament va estar en tot moment en termes d’igualtat i l’emoció es va mantenir fins als últims instants.

Sant Llorenç B i Castellbisbal B, guanyadors de Top B i 2a Divisió
A primera hora de la tarda, es van celebrar les dues altres finals. La de la Segona Divisió, entre l’AEE Lladonosa i el Sant Llorenç KC B, es va decidir al gol d’or (17-18 a favor del Sant Llorenç) després, també, d’un matx molt i molt igualat. El CK Castellbisbal B es va proclamar guanyador de la Lliga Nacional Top B després de vèncer el CK Montcada B per 19 a 22. Els castellbisbalencs van prendre tímidament la iniciativa a la primera meitat, però el partit va restar en igualtat fins pràcticament els últims minuts.

 

 

 

 

 

Premis i reconeixements individuals
Abans de cadascuna de les tres finals es va aprofitar per atorgar els reconeixements individuals de final de la temporad: els diplomes als màxims encistelladors, millors entrenadors/es, jugadors/es, que van anar a parar a les següents mans:

2a Divisió

Millor jugador: Alex Romero
Millor jugadora:Alicia Salvador
Millor entrenador: Pedro López
Màxim encistellador: Alex Romero
Màxima encistelladora: Lorena Sales

Top B
Millor jugador: Marc Santaeugenia
Millor jugadora: Ivette Royo
Millor entrenador: Javier Navarro
Màxim encistellador: Marc Santaeugenia
Màxima encistelladora: Núria Sabaté

LligaNacional Top A
Millor jugador: Jose Luis Jurado
Millor jugadora: Jessica Lechuga
Millor entrenador: David Rua
Màxim encistellador: Sergi Pau Gabriel
Màxima encistelladora: Berta Alomà
Millor àrbitre sènior: David Arjona

Van participar en l’entrega de trofeus el president de l’AEE Josep Lladonosa i els membres de la Junta FCK Kira Menen, David Pitarch, Joan Pérez, Laura Fernandez,

Les imatges de les finals estaran disponibles properament al Facebook i Flickr de la FCK.


IMATGES FINAL TOP A:
FINALS LLIGA TOP A 2016-17

IMATGES FINAL TOP B:
FINAL TOP B 2016-17

IMATGES FINAL 2ª DIVISIÓ:
FINAL 2A DIVISIÓ NACIONAL 2016-17