Vallparadís i KCB, finalistes de la lliga Top A

0
1404

El KA Vallparadís i el KC Barcelona en van tenir prou amb dos partits per superar favorablement les corresponents eliminatòries de play-offs de la lliga Top A. Després d’haver-se imposat ja en el partit d’anada, dissabte a la tarda el Vallparadís va guanyar el Montcada per 23-31 mentre que el KC Barcelona va guanyar el CK Castellbisbal (24-26). Els dos equips s’enfrontaran a la gran final del dia 10 de juny per guanyar un títol que l’equip terrassenc s’ha endut els últims tres anys.

A la lliga Top B, en canvi, els finalistes s’hauran de decidir en el tercer partit. El KCB B es va imposar dissabte al gol d’or al CK Castellbisbal B (21-20), amb la qual cosa va forçar el tercer partit de l’eliminatòria, mentre que el Montcada B va guanyar a domicili al Vilanova B (18-20), tot forçant també un tercer partit.

A la 2a Divisió, també caldrà esperar el desenvolupament dels tercers partits de play-off, després que el Sant Llorenç i el Miró s’hagin imposat per la mínima en el segon partit de les eliminatòries (SLKC 17- Serveto Lleida 16, i Lladonosa 14- AEE Miró 15).

Aquests són els horaris per aquests tercers i definitius partits de play-offs de les categories Top B i Segona Divisió:

TOP B:
– CK Montcada B – CEK Vilanova B (diumenge 10.30h a Montcada)
– CK Castellbisbal B – KCB B (dissabte 19:00h a l’Illa Esportiva de Castellbisbal)

2ª DIVISIÓ:
– CK Lleida – SLKC B (dissabte 16h a Lleida)
– AEE Miró – AEE Lladonosa (dissabte 17h a Montcada)

Imatge KCB: Cristina Ruiz (Unnika Fotografia)