Tres de tres en els partits de l’Assessoria Vallparadís

0
380

Un altre bon cap de setmana pels equips de l’Assessoria Vallparadís. Descansava el Terrassa Korfbal i la resta dels equips jugaven a casa. Amb una temperatura gairebé d’estiu va començar l’Assessoria Vallparadís C davant l’SLKC “B”, el campió Júnior contra el subcampió de la temporada anterior. L’Assessoria Vallparadís C va agafar avantatge, però el Sant Llorenç va saber aguantar i va empatar. La igualtat era la constant d’aquest partit.  A la represa, tots dos equips amb el mateix guió fins que els locals van agafar una petita avantatge que semblava que els hi donaria el partit. Però l’experiència de SLKC B en partits complicats va posar en dubte aquesta victòria per l’Assessoria Vallparadís C. Al final 14-12 en el marcador i unavictòria molt treballada pels “Júniors” del club.

Després d’aquest partit l’Assessoria Vallparadís B s’enfrontava al Vacarisses B. L’actual campió no va tenir pietat dels que van guanyar l’ascens a segona i va deixar pràcticament resolt el partit en 30 minuts. 11-1 a la mitja part era un resultat molt dur, però a l’Assessoria Vallparadís B li havia sortit una primera meitat espectacular. La segona part va ser més tranquil·la donant oportunitats a jugadors de l’Assessoria Vallparadís C en el tram final del partit. Resultat de 17-3 i dos partits guanyats en aquesta tarda calorosa per l’Assessoria Vallparadís.

Últim partit del dia entre els germans grans de Vacarisses i Assesoria Vallparadís. Partit molt igualat. Amb un ritme molt fort i una gran actuació defensiva i atacant dels jugadors, Vacarisses es va col·locar per davant en el marcador fins arribar al descans amb un avantatge de 9-10. L’equip de Miguel Ángel Tobaruela va mossegar les dents en la segona part i va donar una marxa més al partit. Va neutralitzar l’atac visitant i va començar a tenir més encert de cara al Korf. Això i la  profunditat de la banqueta local li va permetre fer un parcial de 18-7 en la segona part i deixar el resultat en 27-17.