Tot a punt per a l’Europeu sub-21 de la República Txeca

1
612

L’equip debutarà diumenge al vespre contra la selecció hongaresa

Els jugadors i jugadores de la selecció catalana sub-21, el cos tècnic i el grup de supporters catalans viatjaran aquest diumenge cap a la ciutat txeca d’Olomouc per disputar el Campionat Europeu sub-21, un esdeveniment internacional que l’equip afronta amb molta il·lusió. “La preparació ha estat molt intensa, sobretot les darreres quatre setmanes”, afirma l’entrenador català, David Guzmán.

La selecció ha tingut l’oportunitat de preparar-se en partits contra la selecció holandesa sub-19, un combinat d’alt nivell. Per això, el tècnic reconeix que “la progressió ha estat de menys a més”. “Comptem amb jugadors amb talent i que poden jugar gairebé en qualsevol posició. La il·lusió i la motivació del grup són els altres factors que ens afavoreixen”, afirma Guzmán.

Amb tot, el principal objectiu de la competició és “lluitar per la segona posició del grup, tasca que no serà pas fàcil i que ens exigirà el millor de cadascú en tot moment. Tot, procurant exhibir en cada partit un alt nivell competitiu”.

La cocapitana de l’equip, Olga Gandía, afegeix: “Tenim un equip jove, molt unit a dins i fora de la pista i amb ganes de seguir aprenent i de fer un bon paper al campionat. Volem que Catalunya segueixi estant a un bon nivell de korfbal internacionalment i lluitarem per aconseguir-ho”.

El debut, diumenge a les 20.45h
La seleccció catalana debutarà aquest diumenge a les 20.45h davant Hongria. Dilluns s’enfrontarà amb la selecció russa (18.00h), dimarts amb la potent Holanda (16.15h), dimecres jugarà contra Turquia (12.45H) i dijous a les 18.000h ho farà contra Portugal, abans de començar els encreuaments. Tota la informació es podrà seguir des de la web oficial de l’IKF http://www.worldkorfball.org/competitions/ikf-u21-european-korfball-championship-ikf-u21-ekc-79.