Tot a punt per a l’Europeu sub-21 de la República Txeca

0
1258

La selecció catalana sub-21 ja està llesta per participar, aquesta propera setmana, al campionat Europeu sub-21 de la República Txeca, que tindrà lloc a la ciutat de Prostějov. Tot i que el torneig es jugarà del 15 al 19 d’octubre, l’expedició catalana iniciarà el viatge dilluns i tornarà diumenge.

El combinat català ha fet una preparació intensiva que ha constat d’entrenaments, participació a tornejos i partits amistosos contra diversos equips que han aprofitat per agafar bagatge de pretemporada.

Els entrenadors catalans, Albert Parrón i Irene Figueroa, reconeixen que “ens ha tocat un grup fort amb l’equip local, República Txeca, i després Anglaterra, i Holanda. Jugarem contra ells en aquest mateix ordre, la qual cosa preferim pel desgast físic que suposaria jugar contra Holanda el primer partit.” Així doncs, la selecció catalana sub-21 s’estrenarà dimarts contra l’equip local (16.30h); jugarà contra Anglaterra dimecres (12.15h) i es veurà les cares contra Holanda dijous a les 10.30h, en la fase prèvia de grups.

“El nostre objectiu és assolir, com a mínim, la sisena plaça per tal de classificar-nos per al Mundial sub-21 de l’any que ve, que es disputarà a Taipei (Taiwan), així com aconseguir un equip més consolidat i rodat”, conclouen els entrenadors.

La llista de jugadors i jugadores que prendran part del torneig és la següent:

Júlia Combis (Platja d’Aro Korfbal Club)
María Castillo (Platja d’Aro Korfbal Club)
Nora Hendrikse (AEE IES Montserrat Miró)
Maria Garcia (C.K. Vallparadís)
Aitana Segura (AEE IES Montserrat Miró)
Berta Martínez (Platja d’Aro Korfbal Club)
Eric Álvarez (C.K. Vallparadís)
David Ceballos (C.K. Vallparadís)
Àlex Sierra (Sant Llorenç K.C.)
Ramon Quiros (C.K. Vallparadís)
Mario Giménez (AEE IES Montserrat Miró)
Albert Góngora (AEE IES Montserrat Miró)
Pau Segura (AEE IES Montserrat Miró)
Carles Piqueras (Platja d’Aro Korfbal Club)

Podeu ampliar la informació aquí:

u21ekc.korfbal.cz
►  www.worldkorfball.sport 
Facebook.com/korfball.org
► Twitter.com/korfball
► Instagram.com/korfball_org