Tot a punt per a les Finals Nacionals de korfbal de Mataró

0
706

El president de la Federació Catalana de Korfbal, Francesc Serra, i el regidor d’Esports de Mataró, Pere Galbany, han donat a conèixer aquest dilluns en roda de premsa tots els detalls de les Finals Nacionals de korfbal, un esperat esdeveniment que posarà punt i final a la temporada esportiva 2013-14 i que se celebrarà per primera vegada a la capital del Maresme.

La competició tindrà lloc aquest proper dissabte 7 de juny a la tarda al Poliesportiu Municipal Euskadi, on juga habitualment l’AEiLL Cerdanyola Mataró. A les 14.00h es jugarà la final júnior entre el Miró i la UKSA, seguida de les finals de la Tercera Divisió (Lladonosa – Castelbisbal a les 16.00h) i de la Segona Divisió (Vallparadís – Lladonosa a les 18.00h) . La gran final de la Lliga Nacional entre el Vallparadís i el Vilanova tancarà la marató de finals (20.00h). L’entrada tindrà un cost de 2 €.

El mateix matí, de 10 a 13h, hi haurà activitats de promoció a la plaça de Santa Anna per donar a conèixer aquest esport a la cituat.

Les Finals Nacionals de korfbal estan organitzades per la Federació Catalana de Korfbal (FCK) i l’AEiLL Cerdanyola Mataró, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mataró i el suport de la Secretaria General de l’Esport, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes.