La selecció sub-17 afronta amb il·lusió el Mundial d’Holanda d’aquest cap de setmana

0
1129

El korfbal no descansa ni per Sant Joan. Els i les integrants de la selecció catalana sub-17 viatjaran aquest divendres cap a la ciutat holandesa de Schijndel on disputaran fins diumenge el 19è Campionat Mundial de Korfbal sub-17, una cita molt esperada per a tots ells.

L’equip dirigit per Javier Navarro i Berta Alomà ha tingut l’oportunitat de tancar la preparació aquest dimecres amb un entrenament conjunt amb la selecció holandesa sub-21, aprofitant l’stage que aquest equip està realitzant a Catalunya. D’aquesta manera el grup marxa amb il·lusió i amb el record de l’edició de l’any aterior: “És un torneig molt atractiu, venim d’aconseguir una 4a plaça perdent en el partit pel 3r i 4rt  lloc en el gol d’or, però vam fer un torneig molt bo”, detalla Navarro. En relació a la convocatòria anterior, s’ha mantingut una part del grup, però hi ha un gran nombre d’integrants nous.

Catalunya ha quedat emparellada en el grup A juntament amb Holanda, Xina Taipei, Alemanya i Hongria. Dissabte serà el dia d’enfrontaments de grup, en què els partits tindran una durada de 13 minuts. Els catalans debutaran a les 9.55h contra Alemanya; a les 11.45h s’enfrontaran a la Xina Taipei, a les 14.25h es veuran les cara amb Holanda i a les 16.15h amb Hongria.

Navarro té molt clares quines són les seves expectatives: “Anem amb la mateixa filosofia d’anar a fer-ho el millor possible; tenim l’esperança que aquest grup farà un bon paper per a Catalunya i que segur que aprendrà i creixerà molt individualment i com a grup, que és el més important d’aquesta experiència”.

Aquesta és la web oficial del torneig.

I aquesta és la llista de jugadors i jugadores que viatjaran als Països Baixos:

Anna Grima Benaiges
Pau Segura Aparicio
Tomas Bussano Furlan
Paula Estaun Galeano
Maria Garcia Ramos
Albert Góngora Matllo
Luis Hernández Cazorla
Francesc Ortiz Alvarez
Sandra Moya Martínez
Aitana Segura Aparicio
Mario Giménez Ortega
Aina Mas Tena
Nil Roig Martinez
Glenda Jiménez Ibáñez

Anul·lació viatge selecció sub-15
Aquest mes també hem sabut que el torneig programat per la selecció catalana sub-15 a Lisboa a finals de juliol ha quedat suspès per l’organització, per falta d’equips. Tot i així la FCK farà una convocatòria després de l’estiu amb els jugadors/es d’aquesta categoria per intentar organitzar un cap de setmana de concentració.