La selecció, a punt i cap a l’Europeu d’Holanda

0
1848

“Si som capaços de jugar al nostre millor nivell de la forma més regular i constant possible creiem que tindrem un molt bon resultat”. Així de clar és David Guzmán, l’entrenador de la selecció catalana absoluta de korfbal, que divendres al matí viatja cap a la ciutat de Dordrecht per disputar el Campionat Europeu de korfbal 2016.

L’equip afronta aquesta competició internacional amb molta il·lusió. “El grup gaudeix ara de bona sintonia, que també ha estat un punt en el qual s’ha emfatitzat molt i que penso que serà determinant en el transcurs de la competició”, destaca el tècnic català. I afegeix:  “La preparació, tot i que ha estat curta en el temps, ha anat bastant bé, en el sentit que s’han fixat els diferents objectius sobre què es volia treballar. Ha faltat, però, poder jugar algun partit més d’alt nivell”.

La competició, que començarà dissabte i s’allargarà fins els dia 30 d’octubre, es podrà seguir per Internet per dues vies: pel worldkorfbal i pel canal de Youtube de l’IKF.

foto-equip

Debut contra Holanda
Catalunya debutarà dissabte a la tarda contra l’amfitriona, Holanda, (18.30h) en el partit i rival més complicat del seu grup. Diumenge a les 14.00h es veurà les cares amb Turquia;  dilluns jugarà contra Rússia (20.00h) i dimecres ho farà contra Alemanya (16.00h). A partir d’aquí es jugaran els enfrontaments per decidir la classificació.

L’equip català, dirigit per David Guzmán i Xavi Vidal, defensarà la cinquena posició aconseguida l’any passat en el Mundial de Bèlgica i intentarà superar la novena posició de fa dos anys en l’Europeu de Portugal.