La selecció absoluta, de vacances després del primer tram de preparació per a l’Europeu

0
1238

La selecció catalana absoluta de korfbal va finalitzar divendres la primera tanda de preparació per a l’Europeu d’Holanda. Durant tres setmanes, l’equip s’ha entrenat a l’Illa Esportiva de Castellbisbal a un alt ritme de quatre sessions setmanals per començar a escalfar els motors per aquest torneig que se celebrarà del 22 al 30 d’octubre a la ciutat de Dordrecht.

La preparació es va iniciar a principis de juliol durant la visita de la selecció holandesa sub-19 RTC del sud-oest, quan els catalans van disputar un parell de partits contra aquest equip. “És una manera més real de treballar, permet provar coses i situar l’equip a un nivell de competició”, explica el seleccionador català David Guzmán.

Guzmán, que ha fet el salt des de la selecció sub-21 a l’absoluta, destaca que “entrenar la selecció absoluta és un gran repte a nivell personal, perquè són jugadors/es més grans, més consolidats. Agafo aquest repte amb molta il·lusió i ganes de treballar”. Pel que fa a l’equip, afegeix: “Hi ha molta feina per fer. Hi ha molta qualitat, talents que encara han de progressar molt”.

A finals de la setmana passada el cos tècnic va descartar alguns jugadors. La llista oficial i definitiva de convocats/es per a l’Europeu és la següent:

Javier Navarro, Miquel Gil, Jose Álvarez, Jose Luis Jurado, Dani Fernández, Alexis Escardíbul, Albert Camprubí

Olga Gandía, Laia Rosa, Jessica Lechuga, Berta Alomà, Mireia Figuera, Aida Rovira, Míriam Moraleda, Nadia Beltrán

Els entrenaments es reprendran el proper 29 d’agost. Fins aleshores l’equip realitzarà treball individual.