Resultats positius del Club Korfbal Castellbisbal de 1ª i 3ª divisió

0
475

En un intens cap de setmana de korfbal, l’equip de 1ª divisió va aconseguir un valuós empat a Terrassa (21-21) contra el líder invicte de la categoria, el K. Vallparadís, que a falta de 2 segons per a la botzina final va empatar un partit que ja donava per guanyat el Castellbisbal amb un tir des de mig camp. 

En un molt bon partit de korfbal que revivia la darrera final de Copa, tots dos equips mostraren les seves millors cares, tant en atac com en defensa, fent que el nombrós públic assistent gaudís d’allò més d’un duel trepidant, igualat i entretingut. Un final de pel·lícula posà la cirereta a un d’aquells partits que fan afició i que demostren com de divertit i apassionant pot arribar a ser aquest gran esport. 

 Per la seva banda, l’equip de 2ª divisió va perdre per 10-8 contra el Vallparadís “B” en un partit on l’encert de cara a cistella per part dels dos equips va ser molt fluix. Això va fer que el partit entrés en un bucle on no hi havia canvis de rol entre els atacs i les defenses, acumulant més pressió extra a uns quadres d’atac d’ambdós equips que en molt moments semblaven desconcertats davant l’inusual baix percentatge d’encert de cara a cistella, tot i generar moltíssimes accions de llançament. 

I respecte l’equip de 3ª divisió, destacar els magnífics resultats que va obtenir en els dos partits que va disputar aquesta jornada: empat a 13 punts dissabte a casa contra el CK Badalona i victòria contundent diumenge al matí a Mataró per 4-24. Una gran passa per aquest equip què no deixa de sorprendre per la seva entrega i lluita en tots i cadascun dels seus partits. L’equip revelació del club sense cap dubte!