Els reptes internacionals del korfbal català per al 2017

0
1876

L’any 2017 ha començat ja amb dosis de korfbal. Aquests dimarts i dimecres les seleccions catalanes sub-15 i sub-17 s’han entrenat a l’Illa Esportiva de Castellbisbal per preparar la seva activitat.

I és que amb els primers dies de l’any arriben ja els primers compromisos internacionals. L’Europa Cup, l’Europa Shield i els Mundials sub-19 i sub-17 són els primers tornejos oficials confirmats en què hi participaran esportistes catalans.

IKF Europa Cup 2017
El Korfbal Assessoria Vallparadís jugarà aquest gener la 51a edició de l’Europa Cup, la màxima competició de clubs. L’equip terrrassenc participarà en aquesta competició internacional per quarta vegada, després que l’any passat assolís la cinquena posició. Es jugarà a Sassenheim (Holanda) del 12 al 14 de gener.

El Vallparadís, emparellat en el grup B, tindrà com a rivals a la fase prèvia els equips Top/Quoratio (Holanda), Korfbal Klub Brno (República Txeca), Kocaeli University Sport Club (Turquia) i Szentendre Kinizsi Honvéd SE (Hongria). La resta de torneig es veurà afectat per la baixa d’última hora de l’equip polonès UKK WUM Warszawa. Aquest és l’enllaç del calendari de partits: http://ikf.org/event/ikf-europa-cup-2017/#tab-id-2

IKF Europa Shield 2017
L’Europa Shield d’enguany tindrà lloc a Odivelas (Portugal) del 27 al 29 de gener i comptarà amb dos representants catalans. Per una banda, el KC Barcelona, vigent campió d’aquesta competició que va guanyar l’equip anglès BEC Korfball Club a la final de l’edició passada. Per primera vegada a la seva història també hi participarà el CK Montcada, que l’afrontarà amb molta il·lusió. Els grups i enfrontaments els podeu consultar en aquest enllaç: http://ikf.org/event/ikf-europa-shield-2017/#tab-id-2.

U19 Korfball World Cup 2017
Del 14 al 16 d’abril, la selecció catalana sub-19 participarà en el Mundial sub-19 de Leeuwarden (Holanda) on es medirà davant els millors equips del món.

U17 Korfball World Cup 2017
La selecció catalana sub-17 participarà a finals de juny al Mundial de Schijndel (Holanda) Aquest se celebrarà els 23-24-25 de juny i no pas el 30-1-2 de juliol, tal com estava previst.